Gezonde leefstijl Utrecht

 Gezonde leefstijl Utrecht

 

Gezonde leefstijl Utrecht

 

Woon jij in Utrecht of omgeving en wil je ook graag wat aan jouw leefstijl doen? Ga dan naar slimgewicht.nl

 

Bij slim gewicht werken ze aan een gezondere leefstijl voor iedereen. Man of vrouw, jong of oud, iedereen kan terecht bij slim gewicht en bij iedereen is er wel een passend pakket dat aansluit op jouw wensen. Wanneer je aan je gewicht wilt werken en gezonder in het leven wilt gaan staan moet je hier veel voor doen. Bij sommige gaat dit helaas niet zo makkelijk. Geen zorgen, je kan hier volledig bij begeleid worden. Als je op de langere termijn wilt afvallen en dit gewicht ook niet terug wilt aankomen is het volgen van enkel een dieet helaas niet voldoende. Je moet heel je leefstijl aan gaan pakken. Wanneer je een gezond gewicht wilt bereiken en wilt vasthouden moet je alle aspecten van je leven gaan tackelen. Je leefgewoontes én je eetgewoontes.

 

Jojo diëten

 

Je kent het vast wel, die crash diëten waarmee je in een korte termijn heel veel afvalt. Dit is misschien leuk voor even maar uit onderzoek is gebleken dat dit gewicht er vaak weer binnen een maand terug aanzit. En hierboven op kom je nog meer aan. Dit wil je natuurlijk niet. Je wilt het gewicht er af houden. Als je een blijvend resultaat wilt zien moet je niet alleen je eetpatroon aanpassen maar ook je leefpatroon. Bij slim gewicht hebben ze een traject ontwikkeld wat je hierbij kan helpen en ondersteunen. Dit is het 13 weken traject. In 13 weken word je als het ware opnieuw geprogrammeerd. Je leert opnieuw te eten, leert wat je wel en niet kunt eten in deze periode en wat je moet doen om een gezonde leefstijl voor jezelf te creëren. Het is belangrijk dat je lichaam in balans komt en dat jij een goed evenwicht bereikt tussen gezond eten en voldoende bewegen. Je leert in deze 13 weken hoe je gezonder in het leven kunt staan. In deze 13 weken zal je ook al beginnen met afvallen. Het is de kunst om dit vol te houden. Je krijgt de tools aangereikt alleen moet je het zelf nog wel blijven toepassen, ook na deze 13 weken.

 

13 weken programma

 

Tijdens het 13 weken programma van slim gewicht zul je 1-1 begeleiding krijgen. In deze 13 weken zal je 6 keer op consult komen, dit is eens in de twee weken. Je wordt gemeten, gewogen en je voedingsdagboek wordt besproken. Je wort waar nodig bijgestuurd en krijgt ook een gratis werkboek mee. Tijdens je laatste sessie word je opnieuw gemeten en gewogen. Als je je volledig aan het programma hebt gehouden zal je tussen de 5 en 10 kilo afgevallen zijn.

 

Na het 13 weken programma ga je zelf aan de slag. Je kunt altijd ook terecht bij Slim Gewicht voor een vervolg consult of voor een nabespreking. Naast de trajecten van een aantal weken of maanden kan je namelijk ook losse consults boeken. Tijdens deze consult wordt je opnieuw gemeten en wordt er gekeken of je vooruitgang blijft boeken. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt. Alle begeleiding die bij Slim Gewicht wordt aangeboden is gericht op de individu. Iedereen is natuurlijk anders en daarom krijgt iedereen een andere aanpak. Wat wel zeker is, is dat doormiddel van het werken met Slim Gewicht je zult afvallen, beter in je vel zal gaan zitten en een grote dosis zelfverzekerd terug zal krijgen. Want wie lekker in zijn vel zit en zich goed over zijn gewicht voelt, die straalt dit ook uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *