Permanente make up

Permanente make-up

Permanente make up is make up dat jarenlang houdt. Het is vergelijkbaar met een tatoeage. Met permanente make up hoef je je niet meer dagelijks op te maken. Met deze permanente make up kan je onmiddellijk vertrekken naar je werk zonder je zorgen te maken of je er wel goed uitziet.

Voor- en nadelen permanente make up:

Voordelen:

– Je bent steeds opgemaakt.

– Je ziet er steeds verzorgd uit.

– Je hoeft geen extra tijd meer te voorzien voor je make up.

– De kleur houdt jaren voor ze vervaagd.

Nadelen:

– De behandeling zelf is pijnlijk.

– De kleur vervaagt na verloop van tijd.

– De behandeling is niet goedkoop.

– Kleurkeuze kan na verloop van tijd niet meer in zijn.

– Het is een modeverschijnsel.

– Er kunnen kleurverschillen verschijnen na verloop van tijd.

De meest gevraagde permanente make up:

Voor de ogen: Een lijntje onder het ooglid of een lijntje op het ooglid zijn de meest gevraagde behandelingen. De kleur kan ook gekozen worden afhankelijk welke kleur je zelf wil. De meest gevraagde kleuren zijn zwart en bruin. Maar ook blauw kan eventueel om je ogen te accentueren.

Voor de lippen: Een lijntje rond de lippen in jouw favoriete kleur om je lippen te accentueren.

Voor het gelaat: een aantal sproetjes zetten of een schoonheidsvlekje plaatsen op het gelaat.

Voor de wenkbrauwen: de wenkbrauwen bijvullen en opvullen als ze niet zo zichtbaar zijn.

Permanente make up is ook een dankbaar iets voor mensen die chemo hebben gehad. Hierdoor kunnen zij net zoals iedereen weer stralen zoals voordien.

Permanente make up Hoofddorp afspraak maken

Voor een behandeling van permanente make up Hoofddorp dien je een afspraak te maken. Elke klant wordt individueel en persoonlijk behandeld. Voor het plaatsen van de permanente make up is er eerst een paar weken voordien een bespreking van wat je juist wenst. De mogelijkheden worden onderzocht en hoe de permanente make up wordt geplaatst. Verder wordt overlopen hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat de zorg en nazorg van de wonde betreft. De wonde is vergelijkbaar met een schaafwonde. Deze dient men te ontsmetten en proper te houden zodat er geen bacteriën in kunnen komen. Het herstel duurt ongeveer twee weken. Een maand na de behandeling dien je nog eens langs te komen voor een check van de kleur en de genezing.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *