Coach Roermond

Coach Roermond

 

Klachten als een burn-out, of een overspannen gevoel, kunnen een grote impact hebben op het leven van degene die te kamepen heeft met e klachten die onder de noemer ‘burn-out’ vallen. Voorbeelden van klachten waar iemand die overspannen is mee te maken kan krijgen zijn een gespannen en een gejaagd gevoel. Ook slapeloosheid, een gebrek aan concentratie, of het gevoel niet om te kunnen geen met stress en emoties kunnen hierbij veel voorkomen. Merk je dat je een kort lontje hebt, of dat je eigenlijk altijd alleen maar tijd tekort komt in de dag? Dan kan het werken met een coach in Roermond zeker zinvol zijn.

 

Wat can een coach voor je betekenen?

 

Een goede coach kan je helpen de klachten aan te pakken op een praktische manier. Heb je geen energie (meer), sleep jij jezelf naar het werk, of heb je een ziekmelding gedaan bij jouw eventuele werkgever? Samen met een praktisch ingestelde coach kun je er voor zorgen dat je weer sterk uit jouw burn-out komt en jouw leven kunt hervatten. Samen kun je desgewenst natuurlijk ook bekijken hoe je een burn-out voor kunt zijn, of hoe je aanpassingen kunt doen in jouw leven om dergelijke klachten in de toekomst te voorkomen.

 

Wanneer helpt een coach in Roermond

 

Een coach rond Roermond of in de nabije omgeving van Roermond zet eerst samen met je op een rij waar je mee kampt. Welke klachten hebben een grote invloed op jouw leven en gevoel van welzijn? In welke situaties is het moeilijk om te functioneren zoals je dat zou wensen? Hoeveel slaap je en hoe ziet jouw dag eruit? Aan de hand van deze praktische vraagstukken ga je samen aan de slag. Door middel van oefeningen, opdrachten en eventuele cognitieve behandelingen en gesprekken ontdek je stap voor stap hoe je weer terug komt bij de persoon die je was of graag wilt zijn.

 

Coaching voor ondernemers of partners

 

Ook als partner kan het handig zijn om goede informatie te ontvangen wat betreft het omgaan met de spanningsklachten of de burn-out van een naaste. Of wil je als werkgever de kans kleiner maken dat je zelf te maken krijgt met een burn-out? Ook biedt een goede coach in Roermond trainingen in het bedrijfsleven om een burn-out in de toekomst te voorkomen. Door middel van tijdsmanagement en het voorkomen van klachten worden de werkdagen leuker voor iedereen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.