Drone fotografie Nijmegen

Drone fotografie Nijmegen

 

Wil jij mooie foto’s van uit de lucht nemen? Met drone fotografie maak je prachtige foto’s van bijvoorbeeld je woning, land, bruiloft of (sport)evenement. Door een professionele drone fotograaf in Nijmegen in te huren krijg je beelden van de hoogste kwaliteit en met de beste compositie. Zo geniet jij van de meest unieke en creatieve beelden.

 

Drone fotografie voor woningverkoop

 

Drone fotografie wordt regelmatig gebruikt voor het verkopen van een woning of pand. De unieke foto’s vanuit de lucht zorgen ervoor dat je het pand vanuit een ander perspectief kunt weergeven, waardoor deze echt opvalt tussen de andere woningen op de woningmarkt. Zeker als jouw woning een unieke ligging heeft of jouw bedrijfspand in een bijzondere omgeving ligt valt het aan te raden om dit vanuit de lucht vast te leggen. Voor een toekomstige koper kunnen deze beelden echt het verschil maken doordat een volledige presentatie effectiever is.

 

Drone fotografie bruiloft

 

Drone fotografie is een spectaculaire aanvulling op de gewone trouwfoto’s. De unieke beelden die met een drone geschoten worden vormen schitterende aanvullende beelden vanuit een compleet nieuw perspectief. Zo kun je bijvoorbeeld een gave groepsfoto nemen met alle gasten er op of een luchtportret terwijl je met zijn tweetjes over het strand of gras loopt. De drone fotograaf gaat met jou in gesprek over het moment dat je een drone shoot wilt doen zodat je niet bang hoeft te zijn dat de zoemende drone jouw ceremonie verstoort. Let er wel op dat het niet overal is toegestaan om met een drone te vliegen.

 

Waarom een professionele drone fotograaf?

 

Er komt nog redelijk wat kijken bij drone fotografie, waardoor je het best een professionele drone fotograaf inhuurt. Een fotograaf neemt namelijk niet alleen de foto’s in een bepaalde compositie en stijl, maar zorgt ook voor het bewerkingsproces achteraf. Hier is kennis en ervaring voor nodig en het is een tijdrovend proces. Zo kun je de foto’s het best in RAW formaat schieten en deze achteraf bewerken. Fotograferen in RAW in plaats van JPEG biedt veel meer mogelijkheden tijdens het bewerken doordat het bestand veel meer informatie bevat over het beeld, zoals de schaduwen en highlights. De fotograaf kan vanaf verschillende afstanden beelden schieten en de lens richten zodat deze recht naar beneden staat of juist een stukje vooruit of achteruit. Drone fotografie biedt zeer veel mogelij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *