Taal Scholen in Amerika

Taalschool Rotterdam

 

 

 

Talenscholen zijn wijdverbreid, aangezien taalonderwijs een bedrijfstak is die jaarlijks miljarden dollars waard is. Veel mensen willen een vreemde taal leren.

Taalscholen in Amerika beginnen op het basisniveau. Het is een driejarig programma waarin de leerlingen de doeltaal leren lezen, schrijven en spreken. Daarnaast studeren zij op de middelbare school vreemde talen en ten slotte streven zij op de universiteit naar een graad in de taal die zij proberen te leren.

Het is gemakkelijk om aan een vreemde taal te wennen als je jong bent. Vraag bijvoorbeeld een vriend om je Spaans te leren. Als je het hem vraagt, kan hij optreden als instructeur. Je kunt je ook opgeven als vrijwilliger om andere studenten les te geven; zie dit als een manier om de kloof tussen jou en de andere partij te overbruggen.

Een aantal mensen geniet van de ervaring om leraar ESL te zijn:

Als leraar ESL/EFL heb je de mogelijkheid om naar nieuwe locaties te reizen en les te geven in nieuwe klaslokalen. U kunt ook van reizen genieten. Als u echter verlangt dat de VS uw tweede thuis wordt, moet u zich uiteindelijk op een ESL-school vestigen.

Als je eenmaal besloten hebt om ESL les te gaan geven, heb je de mogelijkheid om leerlingen uit andere staten of landen over te halen om bij jou in de klas te komen. Als bijvoorbeeld leerlingen uit een land in het Midden-Oosten naar je school in New York willen komen, kun je hen helpen door hen in contact te brengen met mensen in dat land die hen kunnen helpen om zich in hun nieuwe woonplaats te vestigen. Als leerkracht is het moeilijk om je niet voor het hoofd te stoten omdat verschillende mensen je anders behandelen op basis van je gewoonten.

Engels leren is leuk, maar het is nog leuker als je het met anderen deelt. Probeer je leerlingen naar elkaar te laten luisteren, om elkaar te helpen bij het leren. Ik heb altijd studenten die naar me toe komen omdat ze geen Engelse les hebben. ICAP worldview traint studenten om leiders te zijn en om het belang van internationale outreach te begrijpen. Als studenten een aanzienlijk deel van hun studie in het buitenland gaan doorbrengen, denk ik dat het essentieel is dat ze de cultuur achter de cultuur begrijpen.

Naast het leren van Engels als vreemde taal, leer je ook normen en waarden:

Het is een wereldeconomie. Duurzaamheid is een belangrijk thema. Economische groei gaat gepaard met verschillende niveaus van milieu-impact. De leerlingen zullen ontdekken hoe het bedrijfsleven en de berichtgeving de ontwikkeling van andere mensen beïnvloeden.

Je zult ook nadenken over het idee van recycling. De leerlingen zullen zich voorstellen hoe het is “als een boom wordt omgehakt; wat gebeurt er met de boom nadat hij is omgehakt?” De schrijver zal ook nadenken over de vraag of de meesten van ons wel het verschil weten tussen een plastic en een aluminium boom.

Ten slotte zullen de leerlingen leren hoe ze dingen moeten maken en creëren:

De klas zal zich amuseren met het leren organiseren van straatnaamborden, de kinderen leren gedichten te schrijven en interessante tijdschriften te maken. Door de kinderen erbij te betrekken kunnen ze een bijdrage leveren aan een milieuprobleem.

Het is belangrijk om zoveel mogelijk meertaligheid te integreren, aangezien een wereldwijd personeelsbestand waarschijnlijk zal bestaan uit mensen die Engels als tweede taal spreken.

George Washington gebruikte het Engels om vrijheid te verspreiden in de koloniën. Yingling Zheng, een Chinese afgestudeerde student, hielp de Amerikaanse ambassade in 800mails bij het opstellen en opstellen van de Chinese Verklaring van de Rechten van het Kind.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.