De probleemraad

 

 

 

 

 

Voor degenen onder u die sceptisch zijn of sceptisch kijken, de sceptici merken op dat het ouija bord “gek” zal worden als je er slechte energieën in stopt. “Je maakt het alleen maar erger” zeggen ze. Dit kan waar zijn, maar dan, de meesten van ons zijn onwetend over wat er in onze eigen geest omgaat.Bezetenheid door demonen, bijvoorbeeld, verwijderen kritische denkvaardigheden. Ze herprogrammeren de menselijke geest om geen logica te hebben, wat perfect is voor remote viewing. Persoonlijk, echter, herprogrammeer ik het verstand niet. Dat is een gave waarmee ik gezegend ben, en helaas hebben sommigen er misbruik van gemaakt, waaronder financiële In tegenstelling tot wat de sceptici zeggen, heb ik nog nooit iemand geherprogrammeerd. Ik stel voor dat jij dat ook niet doet, als je waarde hecht aan je geestelijke gezondheid.

Ouija borden zijn leuk, nieuw en intrigerend. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, nauwkeurig en tamelijk accuraat. Ik waarschuw je wel om ze op eigen risico en naar eigen goeddunken van de entomoloog te gebruiken. Bovendien is er nog steeds sprake van bezeten mensen en sommige hooggevoelige mensen kunnen zelfs Ouija bord ervaringen opdoen zonder het te weten, dus er is nog steeds sprake van bezetenheid of gehechtheid. De meeste professionele beoefenaars zien of voelen hooguit één of twee geesten in een mensenleven.

De meeste beoefenaars of serieuze studenten van het occulte zijn het erover eens dat het gewoon een verdraaiing van de geest, de psyche, of een parallelle wereld is die het gevolg is van de scheiding of het verlies van een ziel of een deel van de persoonlijkheid als gevolg van geboorte of andere omstandigheden. Afscheiding op het fysieke niveau kan Mysteries van alle tijden zijn, en het bestaan van additionele persoonlijkheden kan gevonden worden in het netwerk van dimensies, of alternatieve werelden en realiteiten. Kortom, het is allemaal vrij complex en ingewikkeld, en vele helderzienden of paragnosten die buitengewone vermogens hebben om zich af te stemmen en iets op afstand te volgen of zelfs in de Kwantum Oceaan (Quantum Ocean) te zien met uitsluiting van alle andere mogelijkheden, bestaan gewoon om deze beknopte premisse te bevestigen.

Hier ligt het probleem en het ligt hoofdzakelijk bij de psyche, de geest en de oorspronkelijke identiteit. Naarmate de psyche de bombastische genoegens van de veelheid zoekt, hoe meer zij wordt afgeleid van het stuwen in de diepere rivieren van het leven, psychische vermogens en de poel van menselijke zielen, probeert zij zich uit te breiden, zich te buiten te gaan en dan te verdwijnen. Ik beweer dat er een terecht gevoel van avontuurlijk streven bestaat, ondanks het feit dat de psyche of de geest je vroeg of laat zal doen geloven dat hij het niet te missen ding aan het doen is. Je weet wel, voor de kleine tiran. Maar we dwalen af.

Wat kun je doen als je eenzaam bent, je verveelt, depressief bent, als je in de war bent, en dat alles terwijl je onder een regenboogbrug doorloopt in de illusie dat je alleen en gebonden bent, onwetend en alleen?

Wanneer dit gebeurt, kan een van de twee dingen gebeuren. Je Ware Leven (Geest) kan je in een oogwenk verlaten, zoals Jeremia deed, en je kunt nog jaren lijden onder de gevolgen van je beslissing. Of, je Geest kan bij je blijven en je pad leiden, ook al kies je ervoor om de meest regressieve beslissingen te nemen, terwijl je keer op keer terug geleid wordt naar dezelfde wegen van het leven, totdat je uiteindelijk je lesje leert.

Als je leven niet is wat het geweest is, kun je de tijd nemen om het kleine stukje leven dat je blindelings en nederig achterliet recht te zetten voor wat het was: een warrige vogelvlucht van je leven, maar met veel te veel bagage om mee te zeulen in de ene hand en een zak gekwetste gevoelens in de andere. Als je dit leven verlaat met iets geleerd te hebben en als je persoonlijke tekortkomingen binnen de perken van je eigen fouten blijven, zul je een prachtig instrument hebben gecreëerd voor de lessen die je meende geleerd te hebben. Dit gereedschap zal werkelijk een zegen zijn voor anderen.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.