Elektronische post

 

 

 

Alarmsysteem BredaDit voorkomt dat het systeem ten onrechte wordt geactiveerd door andere ongeoorloofde gebeurtenissen.

” Persoonlijk alarmsysteem

Een persoonlijk alarmsysteem is vergelijkbaar met een inbraakalarm, maar het wordt op persoon gebruikt. Een persoon kan het systeem activeren, zelfs als hij het huis heeft verlaten.

Het systeem kan een individueel alarmsignaal afgeven.

COMMUNICATIE

Elektronische post is een systeem dat het mogelijk maakt dat personen in elektronische vorm met elkaar communiceren. In het verleden bood elektronische post vele diensten, maar dat is nu niet meer het geval. Gates Communication Corporation creëerde enkele jaren geleden een nieuwe elektronische-posttoepassing en veranderde het beleid. In samenwerking met de U.S. Postal Service werd het basisbeleid van Gates voor het gebruik van elektronische post geconstrueerd. Het beleid maakte het gebruik van elektronische post alleen mogelijk wanneer aan bepaalde criteria werd voldaan.

Zo hebben vele andere vormen van internetcommunicatie hun voor- en nadelen. Elektronische post kan voor vele toepassingen worden gebruikt, waaronder de in dit artikel beschreven toepassing. Tot nu toe werden elektronische posttoepassingen echter alleen voor specifieke toepassingen geleverd.

Uiteindelijk is iedereen het erover eens dat het gebruik van elektronische post een noodzakelijk kwaad is, maar niet iedereen is er klaar voor. De stroom van berichten wordt echter mede bepaald door de prioriteiten van degenen die de communicatiekanalen exploiteren die voor elektronische post worden gebruikt. De buitenwereld zou zich niet kunnen verzetten tegen elektronische post voor de meeste produkten die op het Internet worden gezet; ieder lid van de wereldbevolking heeft zijn eigen “geheugen”. Daarom zou elektronische post met wat meer stijfheid in de geschiedenis van het Internet verdwijnen als de mensen in de buitenwereld geen gebruik konden maken van de programma’s en diensten van elektronische post.

Zonder de mensen aan de andere kant van de pijp te kennen en goed te weten wat de mensen doen die regelmatig van deze voorzieningen gebruik maken.

Het belangrijkste dat postsystemen onrendabel maakt, is de administratie. Het wereldwijd aanbieden van postdiensten zou enorm veel geld kosten, wat in wezen het einde van de post zou betekenen. Het reeds lang bestaande postnet heeft dus een periode van stabiliteit gekend, en daarom zijn wij het nog niet kwijt, toen alle andere manieren om berichten te verzenden werden ingetrokken zonder dat er een mogelijkheid bestond om een ander systeem te gebruiken, met inbegrip van computersystemen.

Toen de mogelijkheden van andere signalen werden beperkt, werd onze verwezenlijking van de mogelijkheden verder begrepen. Momenteel is de technologie voldoende verbeterd om de bewegingen van post overdag te kunnen volgen. Elektronische post werkt nu al efficiënter dan binnenlandse post. De Federale Post heeft vandaag reeds alle post aan 25.600 abonnees bezorgd. (Dat is een groot aantal!) Dit is vrij basaal!

Omdat het echter uitsluitend gebaseerd is op de geschiedenis van de postdiensten, is de post van de 21e eeuw in de eerste plaats een systeem voor gegevensverwerking. Voor alle operationele doeleinden kan het dus veilig alleen de bewegingen van postadressen of de inhoud van poststukken traceren.

Heb je ooit een rij van sticky notes met informatie gezien? Als je dat wel hebt, is het te goed voor jou!

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 5 januari 2012

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.