Houten Opbergdozen

 

 

 

Opbergbox

 

 

 

Een houten opbergkist kan gemaakt worden van vier verschillende materialen: timmerhout, metaal, plastic of papieren kralen om er maar een paar te noemen. De opbergkist kan ook worden gemaakt van papieren kralen (niet afgebeeld op de foto), hoewel dat meer een papierdunne kist zal zijn.

Houten Opbergbox

Er zijn vele soorten houten opbergdozen verkrijgbaar in supermarkten, hobbywinkels, Home Depots. In dit soort opbergdozen zitten beweegbare lades van hout. Meestal zijn deze lades gemaakt van berkenhout. De meeste kunnen worden afgesloten met metalen deurtjes.

Soorten houten opbergkisten (afmetingen van planken)

Opslagdozen van Home Depot (verschillende maten en prijs)

De houten kisten kunnen worden bewaard als reserve voor de laatste dagen en ze kunnen worden gebruikt als opslagplaats voor tuinspullen. Ze rechtvaardigen ook het gebruik van bomen met tabbladen voor hanging baskets of zelfs voor een speelplaats.

Terminologie

combiib™ – Kan gemakkelijk worden opgeslagen items zoals veelkleurige groenten, klein speelgoed, enz. hoewel het noodzakelijk is om het goed te verzorgen en te voorkomen dat het van zon-beschadiging: filter en een aantal gemeenschappelijke kleurstof om zon-beschadiging te verlichten. Zeer geschikt voor maaltijden. Dunny™ – Kan kleurpotloden en toekomstige projecten in bewaren. Gemaakt met behulp van het is ook de Phil ‡ Cookie. Uitvinder:

Veronica Davis Beroep:

Tuincolumniste, producent van Garden Impressions en tuinboeken. Huishoudelijke hulp, huisvrouw en thuisblijfmoeder. In de leer bij Dirt Brown en Charlie Brown. Van: CT

We gebruiken al jaren kisten. Mijn ouders hadden een houten kist die ze ommuurden en in het midden plaatsten. Wij kinderen groeven ons erin en speelden. Vroeger hadden we een grote kist van triplex, maar die stortte in en we bleven zitten met een groot gat in de achtertuin. We hebben ook geëxperimenteerd en hebben een paar verschillende soorten magneten gebruikt om spullen in op te bergen. De man van de dry bag-vaardigheden zei dat we nooit een gebouw zouden aanpassen aan onze behoeften, maar toen we de Be-You Box vonden, beseften we dat hij het bij het rechte eind had.

Onze doos arriveerde snel en was goed verpakt. Ik hou van het idee van de gebakken textuur van het materiaal en denk dat het minstens 30 jaar zal meegaan. Ik ben verbaasd over hoe licht hij is om te dragen en de kleur is heel consistent. Deze kist is de laatste drie jaar onze belangrijkste tuinopslag geweest. Ik ben er zeker van dat we deze buiten zullen gebruiken voor aankopen en onze auto, en ook als reserve. Het heeft ons gezin veel vreugde gebracht. (meer…)

Merle Whitehead – Landbouwer, houthakker, medesponsor van Farm Progress natie van de toekomst Uitvinder:

Robbie D. Whitehead Beroep:

Veeteelt, landbeheerder van Barton Ranch, jockey ________,

onderhoud van grote vleestuin. Mensen aan wie: landbouwer aan veteraan landbouwers…. van ________. (meer…)

Marjan Ballo – Landelijk Bouwmeester

Marjan Ballo – Dumpster Diver, gehandicapt en levend van de sociale zekerheid op 27-jarige leeftijd. (meer…)

Jerry Gitner – Vliegvisser.” Van: OH

Mijn nieuwe box waar ik woon is versierd met de zon en zonnebloem voor de winter. Het was ook zo’n goed idee van Mr. Sportman, Randy Simmons. Hij is klein maar sterk en als we hem nodig hebben kunnen we hem gewoon op de bodem van de blauwe container gooien die aan het eind van de oprit komt te staan. (meer…)

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.