Uw huis schoonmaken

 

 

 

 

 

 

Schoonmaak verhuizen In de meeste gebieden, vooral in het 61ste jaar van de 21ste eeuw, hebben de mensen geen grote hoeveelheden vrije tijd. Mensen werken meestal van 9 tot 5 (en vaak nog meer van 6 tot 7) uur. Afstoffen en algemeen schoonmaken is zelfs nog belangrijker wanneer mensen gezinnen hebben.

Schoonmaker zijn is een concurrentieslagTen tweede zullen verschillende huishoudelijke of schoonmaakbedrijven proberen te beweren beter te zijn dan de andere.

Zorg ervoor dat u grondig onderzoek doet naar dat bedrijf voor huishoudelijke schoonmaakdiensten dat u overweegt in te huren, inclusief hun tarieven, getuigenissen en garanties, of een eventuele wettelijke verplichting om contact op te nemen met hun autoriteiten, voordat u hen om een prijsopgave vraagt.

Schoonmaken is een noodzaak

Bleekmiddelen en detergenten komen op je handen en huid terecht, zelfs als we thuis werken. Het schrobben van de vloer onder het keukenkleed, en het verschonen en uitspoelen van beddenlakens zijn onvermijdelijk.

Een van de doelstellingen van huishoudelijke schoonmakers is ziektekiemen uit te roeien door de broedplaats ervan weg te nemen, daarom is het goed dat zij beginnen zodra de huishoudelijke schoonmaakbuil begint.

De uitrusting die u hiervoor nodig hebt, kan variëren naargelang van het soort ondergrond, maar een algemene lijst van alle benodigde uitrusting is

1. Helpt bij het schoonmaken van oppervlakken die geen tapijt hebben.2. Huishoudelijke artikelen, waarvan sommige met de hand moeten worden gehanteerd, zoals meubels of vodden3. Stofzuiger4. Baking soda

Tips die in acht moeten worden genomen bij het werk als schoonmaakster.Nu u een algemeen idee hebt van wat u als schoonmaakster kunt gebruiken om uw huis of een bouwterrein schoon te maken, is het belangrijk een paar tips in acht te nemen:

1. Maak het huis dagelijks schoon.

2. Wees netjes gekleed, geen slordige kleren

3. Houd uw contrasten en apparaten schoon, gewassen, zodat het er mooi uitziet en lekker ruikt

4. Wrijf de muren af en maak de hoeken schoon

5. Gebruik schoonmaakproducten (van hoge kwaliteit)

6. Wees punctueel, beloof om punctueel te zijn als je vertraagd bent

7. Blijf bij je taak.

8. Houd alle dingen in de gaten

9. Gebruik alleen schoonmaakproducten en -materiaal van goede kwaliteit.

10. Houd ze schoon en in goede staat, bijvoorbeeld door ze te kopen bij een schoonmaakbedrijf

11. Bepaal de plekken op de muren en spiegels die speciale aandacht nodig hebben.

12. Maak uw computers, laptops, towers en magnetrons schoon voordat u ze koopt.

13. Sta erop dat uw tapijten gestofzuigd worden.

14. Maak het toilet en de vloer buiten het toilet schoon

15. Stofzuig tapijten twee keer per week.

16. Tapijt reinigen of vervangen

17. Houd een schone doek bij de hand om muren, plafonds en meubilair af te stoffen.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.